luni, 8 decembrie 2008

Campania în presă (II)


Gulaş de Miculaş



Autor: Andra-Daria SZASZ
Data publicării: 08/12/2008

De Sfintul Nicolae, aproape 50 de copii defavorizati de la Fundatia pentru Copii, Comunitate si Familie au primit o portie de mincare calda. De Sarbatori, blogerii clujeni, monitorul si FRCCF au initiat campania „E si Craciunul lor!“. Daca doresti sa le faci sarbatorile de iarna mai fericite, mai luminoase si mai imbelsugate, poti dona pentru acesti copii haine, dulciuri si jucarii.
„In urma vinzarii unei parti a cartilor «Salate elegante si sandvisuri rafinate», donate de autoarea Chira Carolina pentru copiii de la FRCCF, azi (vineri - n.r.) a fost prima zi in care copiii de la centrul comunitar EveryChild au primit hrana calda gatita sub atenta supraveghere a autoarei“, a spus Camelia Mates, PR in cadrul fundatiei. Cele 50 de portii de gulas au fost pregatite la Restaurantul Agape.
Potrivit reprezentantilor FRCCF, actiunea va continua si in celelalte centre comunitare ale institutiei, prin distribuirea de hrana calda in fiecare zi de vineri, pina la epuizarea fondurilor provenite din vinzarea cartilor. Cartea poate fi cumparata acum si de la casuta FRCCF din Piata Unirii.La FRCCF vin zilnic zeci de copii din familii defavorizate din Cluj-Napoca. Exista sapte centre comunitare ale FRCCF in Transilvania, din care trei la Cluj-Napoca si unul la Cimpia Turzii.
De Sarbatori, blogerii clujeni, monitorul si FRCCF au initiat campania „E si Craciunul lor!“. Daca doresti sa le faci sarbatorile de iarna mai fericite, mai luminoase si mai imbelsugate, poti dona pentru acesti copii haine, dulciuri si jucarii. Ajuta-ne sa le oferim copiilor cadourile pe care familiile lor nu pot sa le daruiasca. Donatiile se primesc la sediul redactiei monitorul, strada Republicii 109, etajul 6, intre orele 12 si 18.
Viziteaza http://www.esicraciunullor.blogspot.com/.

Foto: FRCCF

Sursa: monitorul


Niciun comentariu: