luni, 1 decembrie 2008

E şi Crăciunul lor!


Ajută-i şi tu să aibă, măcar de Crăciun, ceea ce altă dată au dus lipsă. Tu poţi fi Moşul lor. Tu le poţi pune sub brad jucăria de care peste ani să îşi amintească cu drag. Oferă în dar un Crăciun de poveste unor suflete pentru care poveştile frumoase sunt singurul lucru ce le poate colora viaţa de zi cu zi. 100 de copii din familii sărace, care îşi petrec timpul în centrele Fundaţiei Române pentru Copii, Comunitate şi Familie (FRCCF) aşteaptă la fel ca şi tine să se bucure de lumina sărbătorilor. E şi Crăciunul lor!
O jucărie de pluş, o hăinuţă, sau o pungă cu dulciuri poate aduce cel mai sincer zâmbet pe chipul micuţilor pentru care bucuria înseamnă rostul tuturor lucrurilor. Fii mândru că ai această ocazie iar ei vor fi mândri că oamenii nu au uitat de ei!
Blogosfera clujeană şi monitorulcj.ro, în colaborare cu FRCCF te aşteaptă să faci o bucurie celor mici, implicându-te în campania “E şi Crăciunul lor!”
Donaţiile se fac la sediul redacţiei ziarului Monitorul de Cluj, în Sigma Business Center, strada Republicii, nr. 109, etaj 6, zilnic, între orele 12 şi 18, până în 18 decembrie 2008.
Dacă ai un blog şi vrei să susţii campania noastră, solicită şi afişează şi tu banner-ul “E şi Crăciunul lor!”. Pentru orice informaţie legată de campanie, lăsaţi un comentariu pe blogul campaniei sau folosiţi adresele noastre de e-mail şi numerele de telefon, care vă stau la dispoziţie:


- oana.sarmasan@gmail.com , sarmasan.oana@yahoo.com - din partea bloggerilor clujeni;
- redactia@monitorulcj.ro, Romtelecom: 0264/597.703, RDS: 0364-401531 - Monitorul de Cluj

"E şi Crăciunul lor!", campanie iniţiată de către blogosfera clujeană, prin :

Oana Sărmăşan- De-ale tineretii valuri
UnCopilutz , jurnalist de grădiniţă
Tudy - Un blog oarecare
Vlad Cupşa - Blogul cu idei
Mihai Rus - Spune ce simţi despre Univers
Simonca Alex- Blogul de dimineata
în parteneriat cu :

monitorulcj.ro

şi

Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie (FRCCF)



4 comentarii:

VladC. spunea...

imi dati banneru ala azi candva?

Anonim spunea...

salut... sunt din cluj si am si eu un blog... urbancj.blogspot.com ... as putea sa ajut intr-un fel aceasta campanie postand cate ceva pe blog... astept un raspuns :)

E.Si.Craciunul.Lor spunea...

Dimi , poti prelua bannerul si putem vorbi pe Y!m la sarmasan.oana@yahoo.com despre alte detalii. Multumim de sprijin!

DonG spunea...

ar fi mai de impact daca afisul ar aparea sus. poate nu toti au rabdare sa citeasca tot.. ar trebui ca cine intra pe site sa poata sa vada despre ce e vorba pe scurt si abia apoi daca este intersat sa citeasca mai multe detalii :). si pana la urma campania asta ramane online? sau faceti niste afise si le lipiti pe strada?:P